Zelf bitterballen maken; zo doe ik dat thuis

Zelf thuis bitterballen maken filmpje

Denk jij nog steeds dat het moeilijk is om zelf thuis bitterballen te maken? Ik laat je in onderstaand filmpje zien hoe ik dat doe!

Zoals jullie wellicht weten is Het Bourgondische Bitterballenboek inmiddels overal verkrijgbaar! Mijn eerste kookboek met daarin 30 bourgondische bitterbalrecepten, tips, trucs en zelfs bijpassende dranktips. Maar wil je niet wachten om zelf aan de slag te gaan met het maken van de allerlekkerste bitterballen na het bekijken van onderstaand filmpje? Alle bitterbalrecepten die ik eerder op deze site publiceerde zijn verhuisd naar www.bitterbalrecepten.nl ­čÖé

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.