Zelf bitterballen maken; zo doe ik dat thuis

Zelf thuis bitterballen maken filmpje

Denk jij dat het moeilijk is om zelf bitterballen te maken? Ik laat je in onderstaand filmpje stap-voor-stap zien hoe ik dat thuis doe. Het duurt nog geen 8 minuten. Nou ja, het filmpje dan hè. Het zelf maken van bitterballen duurt wel iets langer.

Welke materialen je het beste kunt gebruiken, waar je op moet letten bij het zelf maken van salpicon (= bitterballenvulling) en hoe je het beste bitterballen kunt rollen, paneren, invriezen en frituren.

Heb je nog meer vragen na het kijken van dit filmpje? Of ben je enthousiast geworden om er zelf thuis mee aan de slag te gaan? Ik heb 30 van mijn favoriete bitterbalrecepten verzameld in ‘Het Bourgondische Bitterballenboek’. Download via deze link meteen een gratis inkijkexemplaar met maar liefst 22 pagina’s met tips en bitterbalrecepten. Op dit moment is het fysieke boek helemaal uitverkocht maar het is nog wel verkrijgbaar als e-book voor Kobo via Bol.com en voor Kindle via Amazon.nl.

En als je het een leuk filmpje vond, laat je dan meteen even een reactie achter op YouTube?

Maar wil je niet wachten om zelf aan de slag te gaan met het maken van de allerlekkerste bitterballen na het bekijken van onderstaand filmpje? Start dan met een van onderstaande bitterbalrecepten:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.