Welkom op Worstenbrood & Wijn; de plek waar ik mijn favoriete recepten deel. Onder het motto ‘ als het maar lekker is’ komt er werkelijk vanalles uit mijn keuken. Zo kook ik ontzettend graag met groenten uit mijn moestuin. Ik maak mijn eigen culinaire bitterballen en kook zelden met pakjes & zakjes. Verder heb ik een zwak voor de Midden Oosterse keuken en vooral in de zomermaanden gaat regelmatig de BBQ aan. Om meteen een indruk te krijgen van mijn stijl van koken heb ik 10 van mijn persoonlijke favoriete recepten hieronder voor je op een rijtje gezet.

Wat vind je nog meer op Worstenbrood & Wijn? 

Naast recepten met een bourgondische inslag schrijf ik ook regelmatig uitgebreide kookboekrecensies en komt wekelijks de rubriek ‘De favoriete kookboeken van…’ bomvol kookboekinspiratie online. Je vind ze onder de categorie ‘ Kookboeken’. Een selectie van mijn favoriete kookboeken (mijn verzameling telt er inmiddels 300+) heb ik verzameld in deze blog. En mijn top 5 kookboeken van 2018 vindt je hier.

Meer weten over de persoon achter Worstenbrood & Wijn?

Lees dan mijn antwoorden op 22 vragen die mij gesteld werden in deze blog. Of een van de blogs die ik schreef in de categorie ‘Achter de schermen’.

Top 10 Worstenbrood & Wijn recepten