Over

Over mij

Ilona | 30+ | Getrouwd | Kindervrij | Foodie | Hobbykok | Bitterballen | BBQ/ BGE | Moestuin | Flexitariër | Wijnliefhebber | Verzamelt kookboeken | Gek op kaasjes | Hardlopen | Yoga | Stresskip | Ambtenaar | Voormalig globetrotter | Pelgrim | Tilburg | Trotse tante | HSP’er | En thuis loop ik op klompen 🙂

Over Worstenbrood & Wijn

De naam van mijn blog verwijst naar mijn bourgondische Brabantse roots en de droom die ik heb om zelf wijn te maken.

2 Reacties

  1. Dag Ilona, leuke site!
    Ik kweek met ZuiderZwam oesterzwammen op koffiedik op het terrein van Ut Rooie Bietje, biologische tuinderij aan de rand van Tilburg. Volgens de principes van de circulaire economie: van afvalreductie naar voedselproductie.
    Van die zwammen laat ik ook oesterzwambitterballen en -kroketten maken.
    Ik loop al een tijdje met het idee om er ook oesterzwamworstenbroodjes van te laten maken; lijkt me leuk om daar met jou eens over te kletsen!
    Groeten, Jacqueline van Eerd

    • He Jacueline, dat lijkt me ontzettend leuk om over te kletsen. Ik ben ook erg benieuwd naar de oesterzwambitterballen en kroketten! Zelf ben ik van plan om oesterzwammen te gaan kweken op boomstammetjes en ik ben heel benieuwd of je daar ook ervaring mee hebt. Ik ga je mailen. Groetjes Ilona

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.