Het lijstje met kookboeken die ik nog graag aan mijn kookboekenverzameling toe zou willen voegen wordt ongeveer elke dag langer… Of toch in ieder geval elke keer dat er zo’n leuke aflevering van ‘De favoriete kookboeken van…’ online komt. Nou dacht ik dat mijn kookboekenverlanglijstje wellicht ook een inspiratie voor andere foodies kan zijn die nog op zoek zijn naar nieuwe kookboeken. Daarom vindt je vanaf nu mijn verlanglijstje online. Let op: de linkjes zijn affiliate linkjes naar Bol.com. Bestel je een kookboek via zo’n linkje dan betaal jij niets meer maar krijg ik daarvan 6% betaald. Daar word ik dus erg blij van want dat scheelt me weer in de hostingkosten van deze verder reclame- en sponsorvrije blog 😉

Masterclass- Dips – Ramon Brugman Dikke aanrader volgens Kim van Unbloomfotografie

I Love Groente – Janneke Vreugdenhil Op aanraden van veel lezers in reactie op de winactie met We Love Groente

Hotdogs de Luxe – Stephane Reynaud Gezien op Instagram stories bij Elefteria?

Taverna – Georgina Hayden Tip van Mirjam van HalloSeptember

Momofuku Milk Bar – Christina Tosi Na het zien van de fantastische Netflix aflevering van Chef’s Table met Christina.

Noma’s Handboek voor Fermenteren – Rene Redzepi Tip van Luc Martin, niet meer in het Nederlands verkrijgbaar?

The Perfect Scoop– David Lebovitz Al eeuwen op mijn verlanglijstje als hét ijsjesboek wat je moet hebben als foodie. Inmiddels in vernieuwde uitgave.

Home Made – Yvette van Boven Belachelijk dat ik dit boek nog niet heb; heb het al veel te vaak van de bieb geleend en er erg veel uit gekookt.

The Art of Living according to Joe Beef – David McMillan Favoriet van Luc Martin, need I say more?

Welke kookboeken staan er nog op jouw verlanglijstje? Laat het me weten in een reactie hieronder!