Zelf de lekkerste bitterballen maken? Met de praktische tips, stap-voor-stap foto’s en 30 uitgebreid geteste bitterbalrecepten in Het Bourgondische Bitterballenboek gaat je dat zeker lukken! Bourgondische bitterballen zijn extra goedgevulde bitterballen met uitgesproken smaken. Denk daarbij niet alleen aan de standaard rundvleesbitterbal maar ook aan vullingen met chorizo, mosselen met spekjes, Thaise curry en oosterse oesterzwam. Het boek is geschreven met de thuiskok in gedachten; met ingrediënten die makkelijk verkrijgbaar zijn. Het must-have kookboek voor bourgondiërs! 

Eerst een inkijkje in het uitgebreide inkijkexemplaar? Vul je gegevens in en download hem meteen hieronder:

P.s. er zijn geen fysieke exemplaren van Het Bourgondische Bitterballenboek meer te bestellen in Nederland (misschien dat kookboekwinkel 63Graden nog een exemplaar voor je heeft). Wel zijn er nog enkele exemplaren beschikbaar op Curaçao (neem contact op via ilona@bitterballenkoningin.nl) en als ePub versie via deze link.

Het Bourgondische Bitterballenboek cover