Huiskamerrestaurant

In mei organiseerde ik, na het jaren voor me uit te hebben geschoven, mijn eerste huiskamerrestaurant met als thema voor het menu ‘Israelisch’. Het was een ontzettend geslaagde avond en de energie die ik er van kreeg heeft mij doen besluiten dit vaker te organiseren.

Je vindt hieronder de data waarop je aan kunt schuiven:

  • zaterdag 25 augustus 2018 vindt er een iets andere vorm van mijn huiskamerrestaurant plaats in de vorm van een BBQ pop-up in samenwerking met Michael van Grillfun.nl! Let op; deze editie is helaas niet geschikt voor vegetariers. Meer informatie over het menu vindt je hier.
  • zaterdag 20 oktober 2018 stel ik mijn huiskamer weer open voor maximaal 8 personen. Over het menu heb ik de knoop nog niet doorgehakt, dat word óf Tapas y Pinxtos óf wederom een Midden Oosters thema. Sowieso zijn vegetariers hierbij welkom en wellicht wordt het hele menu wel vegetarisch. Zodra er meer informatie beschikbaar is lees je dat hier.

Voor alle geplande etentjes geldt dat er meerdere gangen worden geserveerd die met liefde en de beste ingredienten door mij worden klaar gemaakt. Maar het belangrijkste tijdens deze avonden is het gezellig tafelen met andere bourgondiers die van lekker eten houden.

Heb je interesse om hierbij aan te schuiven? Stuur dan een mailtje naar: ilona@worstenbroodenwijn.nl met daarbij de vermelding van de datum en met hoeveel personen je aan wilt schuiven.

De kosten bedragen € 35,- per persoon inclusief consumpties. Je aanmelding is pas definitief na betaling van dit bedrag voorafgaand aan het etentje. Meer informatie + mijn adres in Tilburg ontvang je per mail.