Het begin van een droom

Ik ben er van overtuigd dat als je iets echt graag wilt je het dan ook kunt realiseren. Zelfs als het verre van realistisch lijkt is het soms gewoon een kwestie van ergens beginnen en ervan uitgaan dat het goed komt. Dus ook al heb ik op dit moment in mijn tuin niet genoeg ruimte om een fatsoenlijke wijngaard op te zetten, ik ben toch alvast maar een cursus wijnbouw gaan volgen.
Het is vrijwel zeker dat ik het beeld van wijnboerin met een eigen wijngaard romantiseer maar elke keer dat ik mezelf de vraag stel ‘ Wat zou ik nou echt graag willen doen?’ Dan kom ik steevast terug op het antwoord ‘Wijn maken! ‘. En eerlijk is eerlijk; zelfs als ik mijn droom om zelf wijn te maken niet realiseer heb ik in ieder geval ontzettend veel plezier gehad bij alleen al het idee daaraan 🙂

image
Wijngaard de Zon in Gendt, NL

1 Comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.