Nu te koop: Grillen & Chillen. Bekijk hier het inkijkexemplaar:

Simpel, lekker en relaxed barbecueën! Zonder ingewikkelde recepten, gedoe met temperatuurmeters of ingrediënten waarvoor je eerst stad en land moet afrijden om ze te vinden. En allemaal op een ‘basic’ barbecue klaar te maken.

Grillen & Chillen is dé gids voor spontane BBQ-momenten in de tuin, op het balkon of op de camping. Bereid je vaak dezelfde recepten op de barbecue en wil je een keer iets anders maken?

Dit boek biedt makkelijke recepten voor op en bij de BBQ:

  • de je last minute in elkaar kunt flansen
  • of juist prima kunt voorbereiden
  • met ingrediënten die in elke supermarkt te vinden zijn
  • waarvoor je geen ingewikkelde BBQ-gadgets nodig hebt
  • en waar je niet uren voor in de keuken hoeft te staan.

Ontdek verrassende smaakcombinaties met vlees, vis, kip en groenten, zoals de oosterse oesterzwamspies of jerkburger met ananas-rumsalsa. Met basisrecepten voor marinades & BBQ-sauzen waar je altijd op terug kunt vallen, smaakvolle bijgerechten en frisse cocktails en mocktails. 

Je vindt er ook tips om te chillen voor, tijdens en ná het grillen: van het gereedmaken van je barbecue tot het makkelijk schoonmaken daarvan.

Een must-have voor elke BBQ-liefhebber die geen tijd en/of zin heeft om telkens uren met (voor)bereidingen bezig te zijn. Ilona begrijpt dat je ook na een lange werkdag ook graag eens wat van de BBQ wil. De recepten zijn stuk voor stuk makkelijk, snel en bovendien superlekker. Hier wordt het voortaan ook elke dag BBQ-dag.

Nicole Snoek – testkoker

Hahahaha, ik heb net je voorwoord uit, en ik heb al zin in BBQ 🙂 En ik heb een HEKEL aan BBQ… Precies vanwege het vele werk dat het altijd lijkt te zijn!!

Thamar – testlezer
Komt er ook een e-book van Grillen & Chillen?

Yes! Het e-book is verkrijgbaar voor zowel Kobo als Kindle.