Wil je contact met me opnemen?

E-mail

ilona@worstenbroodenwijn.nl

Social Media

Instagram: worstenbrood_en_wijn
Pinterest: worstenbroodenwijn

Affiliate links op Worstenbrood & Wijn

Er staan in diverse blogposts affiliate links op Worstenbrood & Wijn; linkjes in teksten verwerkt naar bijvoorbeeld bol.com voor kookboeken en andere kookspullen. Door deze linkjes te plaatsen verwijs ik mijn lezers gemakkelijk naar het gebruikte ingrediënt of artikel en wanneer iemand via de desbetreffende link een product koopt dan krijg ik daar een bepaald percentage van (dit is vaak een erg laag percentage).

Belangrijk: het maakt voor jouw aankoop qua prijs geen verschil, je betaalt zelf niet meer dan wanneer je via mijn affiliate link iets koopt. Van de eventuele opbrengst hiervan betaal ik de hosting kosten.  De keus om naar een artikel te linken word altijd door mijzelf gemaakt.

Advertenties & Sponsoring

Het bijhouden van deze foodblog is een hobby en ik wil de blog dan ook zoveel mogelijk reclamevrij houden.  Wellicht denk ik daar in de toekomst anders over, maar voorlopig doe ik geen gesponsorde blogposts. Alles wat ik op Worstenbrood & Wijn schrijf komt uit mijn eigen enthousiasme over een recept of product. Het daarom niet mogelijk voor bedrijven om producten in te sturen of advertenties te plaatsen.

Omdat ik een enorme kookboekgek ben (mijn verzameling telt er inmiddels 200+ maar ik ben gestopt met tellen…) schrijf ik wel kookboekrecensies in de categorie ‘Kookboeken waardoor je zin krijgt om te koken’. Soms zijn dit exemplaren die ik al in mijn bezit heb en soms vraag ik zélf bij de uitgever een recensie-exemplaar aan. De uitgever of de auteur oefent echter geen enkele invloed uit op de recensie; die schrijf ik altijd vanuit mijn eigen enthousiasme over een kookboek. Als het  een recensie-exemplaar betreft staat dit altijd aangeven in de blogpost zelf.