Afdrukken

Camembert met pecannoten in gezouten karamel

Camembert met pecannoten in gezouten karamel

5 van1 beoordelingen

1 kaasje is voldoende voor 4 personen als voorgerecht of borrelhapje

Scale

Ingrediënten

Bereidingswijze

1.Verwijder eventueel plastic van het camembertbakje en wikkel het doosje voor de zekerheid in wat aluminiumfolie. Mocht het bakje lekken dan zit niet je oven of BBQ onder.

2. Meng de eetlepel karamelsaus door de pecannoten en lepel ze op de camembert.

3. Schuif de camembert met pecannoten in gezouten karamel in een voorverwarmde oven ergens tussen de 150°C en 180ºC (het komt niet heel nauw) tot de kaas gesmolten is. Dit zal ongeveer 20 minuten tot een half uurtje zijn. Precies de tijd die je nodig hebt om alvast van een wijntje of biertje te genieten 😉

Notities

Bron: gebaseerd op het recept uit ‘Koken met Karamel’