Pastasalade met avocado en zalm

 

Een zomerse maaltijdsalade die ik meestal maak met wat ik nog in huis heb. Vervang de verse zalm gerust door gerookte zalm, de feta door mozzarella, de avocado door komkommer en de tomaatstukjes door cherrytomaatjes.

Pastasalade met avocado, zalm en feta

Voor 2 personen als maaltijdsalade of 4 personen als lunchgerecht

In deze versie zit;  200 gram pasta,  een pakje uitgebakken spekjes,  gebakken zalmfilet  (gebakken in het vet van de spekjes), 1/2 blok verkruimelde feta,  1 rijpe avocado in stukjes gesneden, 4 tomaten in blokjes en een handje geroosterde pijnboompitten.

Gewoon alles door elkaar mengen met een scheutje olijfolie en wat peper (de spekjes en fetakaas zijn al zout genoeg) en de zalm erop serveren.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*